We starten weer !!

Geschreven door John Neese.

Beste leden, lessers en overige zwemmers,

De zomervakantie zit er alweer bijna op en er is de laatste tijd veel gebeurt. Misschien niet qua zwemmen, maar hier gaan we ook weer mee beginnen.

Vanaf maandag 31 augustus starten we weer met de lessen en trainingen, maar hier zijn ook bij de zwemvereniging enkele corona gerelateerde regels van toepassing.

De lessen en trainingen zijn voor iedereen op hetzelfde tijdstip als voor de corona pauze m.u.v. de zondagochtend. We starten dan i.p.v. 9.00 uur, om 8.30 uur tot 9.30 uur.

Voor de lessers gelden op maandag en donderdag de aanvullende regels: kinderen en begeleiders dienen max. 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Verwacht wordt dat de kinderen al hun zwemkleding aan hebben. De begeleiders mogen tot de kleedhokjes meekomen. Ook na de les dienen de begeleiders in de kleedhokjes te wachten, er is geen mogelijkheid meer om te douchen na de les.

Voor de volwassenen op dinsdag geldt: max. 5 minuten voor de training aanwezig zijn. Zorg ervoor dat je de zwemkleding al aan hebt. Zowel rondom als in het bad geldt 1,5 m afstand. Houd rekening met elkaar. Na de training is er geen mogelijkheid meer om te douchen.

Voor de training op woensdag geldt: max. 5 minuten voor de training aanwezig zijn. Zorg ervoor dat je de zwemkleding al aan hebt. Begeleiders van kleine kinderen mogen tot de kleedhokjes meekomen. Zwemmers ouder dan 12 jaar dienen ook de afstand van 1,5 m te respecteren, zowel in als rondom het bad. Na de training dienen de begeleiders weer in de kleedhokjes te wachten. Ook hier is geen mogelijkheid om te douchen.

Op zondagochtend gelden de volgende regels: max. 5 minuten voor de training aanwezig zijn. Zorg ervoor dat je de zwemkleding al aan hebt. Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen houden weer 1,5 m afstand zowel in als rondom het bad. Douchen na de training is wederom niet mogelijk.

Voorop staan natuurlijk al de richtlijnen die het RIVM heeft bepaald. Ben je ziek, is er iemand in je huishouden ziek, kom dan niet naar de les/training en blijf thuis. Houd 1,5 m afstand.

Tevens zullen er bepaalde regels gelden die door Landal zijn opgesteld. Wij als leden van de zwemvereniging houden ons ook hieraan bij binnenkomst.

Ondanks al deze regels, hopen wij dat toch iedereen weer na zo'n lange periode weer zin heeft om te komen zwemmen en we zullen proberen om het weer zo leuk en gezellig mogelijk te maken.

 

Bestuur en TC ZV Vaals '75

 

Zwemvereniging Vaals 75

Zwemmen, zwemles, wedstrijdzwemmen en zwemvaardigheids diploma's voor jong en oud.