A-B-C diploma met Zwemsurvival

ENVOZElementaire zwemtechnieken met survivalelementen

Bij deze diploma’s wordt er naast de zelfredzaamheid ook aandacht besteed aan hoe een kind zijn/haar vriendje/vriendinnetje het beste kan helpen in een noodsituatie om bij de kant te komen! Tijdens het afzwemmen zullen er verplichte- en niet verplichte onderdelen zitten, waarbij de kinderen zelf een keuze kunnen maken welke niet-verplichte oefeningen zij tijdens het afzwemmen willen gaan doen.

Deze serie bestaat uit:

 

A-B-C diploma met Zwemsurvival

Zwembrilletje
Reageren de ogen van je kind erg gevoelig op chloor tijdens het zwemmen? Je kunt bespreken met de zwemonderwijzer óf en wanneer een chloorbrilletje tijdens de lessen gebruikt mag worden. Bij het diplomazwemmen is een zwembrilletje niet toegestaan. De reden? Als je kind onverwacht in het water terecht komt, heeft hij/zij ook geen zwembrilletje op en moet je kind zich kunnen redden.

Aanmelden Les Zwemmen

Wilt u zich aanmelden voor het leszwemmen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, leeftijd, meisje, jongen, volwassene en vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden, alvast bedankt voor uw aanmelding. Wij zullen dan contact met u opnemen.